Katselen ihastellen joulukalenteri-vaihtoja, joita niin moni on tehnyt. Itse en ole sellaiseen vielä uskaltautunut mukaan. Pientä ihanaa tuntumaa olen kuitenkin saanut tekemällä kahden paketin vaihdon Ainon kanssa. Nyt olen avannut molemmat yllätykset, ja kylläpä se on ollut kivaa. Ymmärrän hyvin, miksi niin monet jaksavat väsätä pieniä kalenteriyllätyksiä toisilleen :o)

Ensimmäisestä paketistani löysin Ainon tekemän ihan uskomattoman hienon tuohikorin. Kun näytin koria miehelleni ja kysyin  -tiedätkös mistä tämä on tehty, hän vastasi, että -tuohesta tietysti! Niin aidon näköinen se on!

 

 

 

Aino löysi minun paketista neulotun mollamaijan.

 

 

 

Toiseen yllätykseen  Aino oli paketoinut  silkkisen tyynyn, jolla oli jalokivikaulakoru kultaketjussa sekä kauniin kristallisen hajuvesipullon.  Aivan selvästi nämä ovat mieluisia lahjoja prinsessalle, joka nyt on todettu oikeaksi :o) Väritkin ovat ihan täydelliset prinsessan huoneeseen.

Kiitos Aino ihanista lahjoista! 

 

 

En vielä laita kuvaa toisesta antamastani paketista, koskapa Aino ei ole ehkä vielä sitä avannut.

 

Sain jo jonkin aikaa sitten lahjaksi Nellieltä kinkkua kokonaisena ja viipaleina. Nyt sain nämäkin viimein kuvattua. On nyt sitten jouluksi varattuna edes lihaa Marjatan talossa. Kiitos Nellie!