Hei, minäkin pääsin käymään Lahdessa markkinoilla! Kiitokset järjestäjille ja  kaikille myyjille ja näyttelyn tekijöille kivasta tapahtumasta. Oli hienoa nähdä niin paljon nukkekoti- ja mini-harrastajia ihan livenä, minä kun näpräilen melko yksikseni. Tulihan sieltä ostettuakin jotain. Ihanaa oli myös ihailla kaikkien taitavien tekijöiden töitä, vaikkei kaikkea voinutkaan ostaa.

1624600.jpg

Hienon tarjottimen ostin Pienestä nukkekotikaupasta ja herkulliset persikat Luksianian Riikalta.

1624603.jpg

Wooperin astioita en pysty vastustamaan. Löysin nämä ihanat ruokalautaset ja jokusen kulhon tällä kertaa.
1624605.jpg

Tämä sininen oli niin kaunis... ja sopii minun mielestä hyvin Marjatan talon keittiöön..

1624608.jpg.

Nämä letut hillon ja kerman kanssa... uskomattoman herkulliset! Tekijän nimi vaan ei jäänyt muistiin.

1624606.jpg

Keltainen paprika on yksi lempparini ihan oikeastikin ja nämä olivat niin aidon näköiset, etten voinut jättää niitä. Ostettu lettujen viereisestä pöydästä. Veitsen olen ostanut  jo jokin aika sitten Nukkekoti ja Lelusta.

1626014.jpg

Olen lukenut Tonttulan lapset- kirjaa omille lapsilleni paljon. Nyt saavat Marjatan talossa vierailevatkin lukea sitä ja harjoitella samlla toista kotimaista...

1626151.jpgKaunis , vanha mylly saa tuoda tunnelmaa keittiöön.


1624610.jpg

Ja sitten vielä tämä ... kaunis neito. Hän saa kunnian tulla istumaan ensimmäisen room-boxini sängylle. Hän on todellinen prinsessa, joka ei saanut unta patjan alla olleen herneen takia. Huone on vielä niin keskeneräinen, etten esittele sitä vielä. Suloinen tyttö on kietaistu vanhaan pitsinenäliinaan, josta ajattelin tehdä hänelle vaatetta.