...kaikesta tästä..

 

 

...ja kaikesta siitä ajasta ja lämpöisistä ajatuksista, mitä nämä synttärilahjat välittivät!

Enpä ole koskaan avannut näin monta ihanaa lahjapakettia syntymäpäivänäni. Eipä harmita vanheneminenkaan, kun tällaisia taideteoksia annoitte! Kiitos!

Paketteja availtiin yhdessä perheen ja parin muunkin synttärivieraan kanssa ja kyllä saitte ihmetystä ja ihailua osaksenne taidoistanne!

Kuvat ovat synttärijärjestyksessä :)

 

Mirjalta sain tietysti kielen vievät leivokset ja raikkaat limet. Kuva ei valitettavasti kerro ollenkaan totuutta, mutta tiedätte kyllä että ne ovat täydelliset.

Ja vielä täydellisempi on tuo uskomaton orkidea-asetelma! "kuinka kukaan osaa... kuinka kenelläkään on kärsivällisyyttä..."

Kiitos, Mirja! Nämä ovat aarteita.

 

 

Virpi oli virkannut suloisen halattavan pandan. Mukana oli myös tyylikäs kehys. Ihailua ja ihmetystä herätti tuo tarkka virkkaus, mikrovirkkausta minun mielestäni!

Kiitos, Virpi! Marjatan talossa rakastetaan nalleja, eikä tämä nallukka varmasti jää rakkautta vaille :)

 

Heti arvaattekin keneltä nämä ihanuudet on! Loten uskomattomat luomukset, henkäyksen kevyet ja sirot Manolot juhlahetkiin ja arjen askeleisiin mukavat kävelykengät.

Ihania, ihania...

Ja vielä Lotte oli punonut suloisen korin. Mistä tiesitkin että tykkään niin koreista! Ja mukana oli vielä kaunis siemenluettelo, jota selailemalla kukkia rakastava selviää talven yli!

Kaikki nämä ihanuudet oli pakattu kauniiseen kirjailtuun kankaaseen.

Kiitos, Lotta, näistä aarteista!

 

 

Eipä taida olla vaikeaa arvata näidenkään taideteosten tekijää!

Maria lahjoitti minulle iki-ihanan kynttiläkruunun. Ihaileva "oho!" kuului monesta suusta. On se vaan niin hieno! Ja ihanan romanttinen. Sovittelin sitä jo Marjatan talon huoneisiin, se sopii sinne täydellisesti! Lisäksi sain valkoisia, isoja kynttilöitä ja kaksi kaunista puutarha-aiheista taulua.

 

 Ja vielä ison palan ohutta kaunista valkoista kangasta! Ja hienon kuvakortin Väinölästä.

 

Kiitos, Maria ihanista lahjoista!

 

 

Maija on kutonut aivan ihanan, ohuen pellavamaton. Kuva ei tee oikeutta tälle taidonnäytteelle. Olet todella taitava matontekijä, Maija! Mattoa on jo soviteltu ruokasaliin, näyttää ihan tilaustyöltä! 

Kuvassa näkyy ehkä myös suloiset valkokuvioiset kankaat, joista tykkään!!

Kiitos Maija! Arvostan suuresti, että olet varmasti käyttänyt paljon aikaa maton kutomiseen. Tällaista jälkeä ei tule hetkessä!

Ps. Postinkantaja toi tämän paketin kotiovellemme eilen aamulla urheasti ukkosmyrskyn keskellä :)

 

Lisää taitavia maton tekijöitä! Siskoni Marja on tämän työn tekijä. Eikös olekin upea!

Ja satunpa tietämään, ettei Marjallakaan ole mitään "joutoaikaa" liiemmälti. Siksi tämäkin luetaan Marjatan talon aarteisiin kuuluvaksi! Eikä ole hutiloitu tätäkään mattoa ommellessa! Toivottavasti ei ollut hartiat ihan jumissa!

Maton lisäksi Marja oli laittanut pakettiin laserleikattuja kukkia ja kaksi söpöä kukka-niittiä (ovat kuin pienet taulut).

ja vielä valikoiman ruukkuja.

Ja tietysti kauneimman itse tehdyn kortin.

 

 

Kiitos siskoseni <3

 

 

Minua on nyt todella hemmoteltu matoilla. Tämän uskomattoman työn takana on Heleena. Kuinka ihmeessä jaksat tehdä näitä upeita mattoja!? Ja niin täydellinen tämäkin! Ajattelin, että tämän luomuksen voisi ripustaa seinälle, jotta taidokas kuvio ja huolellinen työ pääsisi oikeuksiin. Tässä vielä vähän lähikuvaa.

Kiitos sinulle Heleena!

Täytyy varmaan järjestää vartiointi ja ottaa vakuutus Marjatan taloon näiden arvoesineiden takia :)

 

Tässä on kaunis kukkapylväs Heliltä. Olen ajatellut itse tehdä tällaisen olohuoneeseen, mutta nyt ei tarvitse. Se sopii sinne ihan täydellisesti! Tykkään tästä kovasti.

Kuvassa on myös iloinen pelargonia-ruukku. Helin paketista löytyi vielä suloinen bonsai-puu, pikkuruinen matkaopas Japaniin ja pöytälamppu.

 

Kiitos Heli näistä lahjoista!

Ne pääsevät tuomaan kodikkuutta Marjatan taloon :)

 

 

Kaikille on ilmeisesti tullut selväksi että tykkään kukista. Tämän ihanan ison kukkaruukun täynnä suloisia kukkia antoi Aino. Mistä ihmeestä olet tehnyt nuo punakukkaiset kasvit? Ne näyttää ihan aidoilta kasveilta! Onko ne oikeita?

Oli miten oli, ne ovat upeat!

Mutta ei tässäkään ollut vielä kaikki! Aino oli laittanut pakettiin vielä muhkean kaktuksen ja nokkahuilun. Kaktus otettiin varovasti paketista, etteivät piikit vaan pistäisi, niin aidon näköinen se on! Nokkahuilu sai myös osakseen ansaittua ihailua ja ihmetystä!

Kiitos, Aino! 

Lahjat ovat upeita!

 

Ja minä aivan hengästyn näitä luetellessani!

Teitte tästä päivästä ainutlaatuisen.

Kiitos ja kumarrus ja halaus teille kaikille!

Olette ihania!